ПЕЛТИНА - БИО ПРОДУКТИ

Начало
За фирмата
БИО продукти
Зеленчукови консерви
Готови ястия
Компоти
Сертификати
Проекти
Износ
Кариери
Обучение
Контакти
      
      БИО ПРОДУКТИ

Био производството следва простичкия принцип, че нашето здраве е пряко свързано с храната, която консумираме, и съответно със здравето на почвата. Био фермерите произвеждат силна, питателна храна от здрава, добре балансирана почва. В работата си те следват стриктни изисквания, познати като био стандарти, които определят какво могат и какво не бива да правят. Крайната цел е опазването на природата. Използването на генно-модифицирани организми в био производството е забранено. Забранени са и изкуствените торове и опасни пестициди. „Био” и „еко” са думи, вписани в българския закон. Всяка храна, която носи надписа „био” или „еко” по закон трябва да покрие определени стриктни стандарти.

 

С грижа за българската земя, с грижа за
българските потребители!

Да се замислим за момент и …..да изберем.

 

1. С особено внимание и грижа към нашите деца.

2. По - вкусната - Много хора купуват био продукти, просто защото те са много по-вкусни.

3. По – здравословната

4. Без вредни добавки - Био фермерите не използват ненужни химикали. Хранителните добавки, които често се свързват с появата на астма и сърдечни заболявания, са забранени в био земеделието.

5. Без пестициди.

6. Без генетично модифицирани организми (ГМО)

7. С грижа за животните – Био стандартите изискват животните да се отглеждат при естествени условия и да се хранят с чиста и натурална био храна.

8. С грижа за околна среда – Био земеделието щади природата и по тази причина в една био ферма има много по-голямо разнообразие от птици, пеперуди и растения.

 

Начало    За фирмата    Зеленчукови консерви    Готови ястия    Компоти    Сертификати    Износ    Контакти

Copyright © 2007 www.peltina.com Всички права запазени

BG Version EN VersionRU Version